Showcases

Background Image

join our facebook group

 

 

Nositelj projekta:

uos

 

Partneri:
 pozitiva samobor

grad samobor

 drustvo pedagoga banner
 
23 Apr, 2018

„ I ove godine, uz potporu Srednje strukovne škole Samobor,  Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, Udruga inovatora Hrvatske organizirala je sudjelovanje svojih članova i članica na 46. Salonu inovacija u Ženevi. Na ovoj, jednoj od najprestižnijoj međunarodnoj inovatorskoj manifestaciji u svijetu, Hrvatska selekcija sudjeluje po dvadeset četvrti puta za redom. Ove godine Udruga inovatora Hrvatske predstavlja 8 inovacija hrvatskih inovatora.

18 Oct, 2016

Udruženje obrtnika Samobor ove godine po 2. put organizira manifestaciju „Susret mladih obrtnika 2016“ u okviru koje će se održati stručna konferencija pod nazivom: Samobor – Centar kompetencija za obrtništvo i poduzetništvo – potencijali i prilike”, a sve pod Pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta RH. Susret će se održati 4.11.2016., 10:00 – 12:30 h, Galerija Prica (prizemlje), Trg Matice Hrvatske 3, Samobor.

20 Jul, 2016

Tvrtka Lim Samobor, koja je u vlasništvu mladog poduzetnika Ivana Kodrić, završila je dana 20. 07. 2016. provedbu projekta Povećanje razine konkurentnosti tvrtke Lim Samobor kroz razvoj internih ljudskih resursa koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa 2007. – 2013. Projekt je trajao 12 mjeseci te je bio usmjeren na jačanje ljudskog kapitala tvrtke kao jednog od nosioca daljnjeg razvoja poslovanja.

03 Jun, 2016

Održano je stručno predavanje za učenike srednje strukovne škole Samobor koje se održalo u sklopu EU projekta MLADI OBRTNICI – NOVI PODUZETNICI tijekom 16.-20.05.2016. Stručno predavanje su održali predstavnici ovlaštenog poduzeća za sustave „Pametnih kuća“  - Nedjeljko Rukavina i Tomislav Frković. Ovo stručno predavanje je dodatna specijalizacija mladih koji su mogli praktično naučiti o novim tehnologijama u obrtništvu.

 

18 May, 2016

Udruženje obrtnika Samobor je 17.05. organiziralo u svojim prostorijama završnu press konferenciju EU projekta MLADI OBRTNICI – NOVI PODUZETNICI. Završnoj konferenciji su prisustvovali svi partneri u projekti i predstavnici medija tijekom koje su svi partneri odgovarali na postavljena pitanja medija o provedenim aktivnostima tijekom projekta.

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.