Showcases

Background Image

join our facebook group

 

 

Nositelj projekta:

uos

 

Partneri:
 pozitiva samobor

grad samobor

 drustvo pedagoga banner
 
04 Feb, 2020

Udruženje obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika razvija projekte i programe za mlade s ciljem podizanja kvalitete njihova života u lokalnoj zajednici. Jedno od područja našeg djelovanja je i promocija bogate lokalne gastronomije i kulturne baštine kojom Samobor obiluje.

"Pokreni nešto svoje" je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima.

23 Apr, 2018

„ I ove godine, uz potporu Srednje strukovne škole Samobor,  Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, Udruga inovatora Hrvatske organizirala je sudjelovanje svojih članova i članica na 46. Salonu inovacija u Ženevi. Na ovoj, jednoj od najprestižnijoj međunarodnoj inovatorskoj manifestaciji u svijetu, Hrvatska selekcija sudjeluje po dvadeset četvrti puta za redom. Ove godine Udruga inovatora Hrvatske predstavlja 8 inovacija hrvatskih inovatora.

18 Oct, 2016

Udruženje obrtnika Samobor ove godine po 2. put organizira manifestaciju „Susret mladih obrtnika 2016“ u okviru koje će se održati stručna konferencija pod nazivom: Samobor – Centar kompetencija za obrtništvo i poduzetništvo – potencijali i prilike”, a sve pod Pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta RH. Susret će se održati 4.11.2016., 10:00 – 12:30 h, Galerija Prica (prizemlje), Trg Matice Hrvatske 3, Samobor.

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.