Showcases

Background Image

join our facebook group

 

 

Nositelj projekta:

uos

 

Partneri:
 pozitiva samobor

grad samobor

 drustvo pedagoga banner
 

Udruženje obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika razvija projekte i programe za mlade s ciljem podizanja kvalitete njihova života u lokalnoj zajednici. Jedno od područja našeg djelovanja je i promocija bogate lokalne gastronomije i kulturne baštine kojom Samobor obiluje.

"Pokreni nešto svoje" je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima.

23 Apr, 2018

„ I ove godine, uz potporu Srednje strukovne škole Samobor,  Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, Udruga inovatora Hrvatske organizirala je sudjelovanje svojih članova i članica na 46. Salonu inovacija u Ženevi. Na ovoj, jednoj od najprestižnijoj međunarodnoj inovatorskoj manifestaciji u svijetu, Hrvatska selekcija sudjeluje po dvadeset četvrti puta za redom. Ove godine Udruga inovatora Hrvatske predstavlja 8 inovacija hrvatskih inovatora.

18 Oct, 2016

Udruženje obrtnika Samobor ove godine po 2. put organizira manifestaciju „Susret mladih obrtnika 2016“ u okviru koje će se održati stručna konferencija pod nazivom: Samobor – Centar kompetencija za obrtništvo i poduzetništvo – potencijali i prilike”, a sve pod Pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta RH. Susret će se održati 4.11.2016., 10:00 – 12:30 h, Galerija Prica (prizemlje), Trg Matice Hrvatske 3, Samobor.

20 Jul, 2016

Tvrtka Lim Samobor, koja je u vlasništvu mladog poduzetnika Ivana Kodrić, završila je dana 20. 07. 2016. provedbu projekta Povećanje razine konkurentnosti tvrtke Lim Samobor kroz razvoj internih ljudskih resursa koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa 2007. – 2013. Projekt je trajao 12 mjeseci te je bio usmjeren na jačanje ljudskog kapitala tvrtke kao jednog od nosioca daljnjeg razvoja poslovanja.

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.