Showcases

Background Image

join our facebook group

 

 

Nositelj projekta:

uos

 

Partneri:
 pozitiva samobor

grad samobor

 drustvo pedagoga banner
 
25 Aug, 2015

Udruga "Pozitiva Samobor" pokrenuta je sa vizijom da kroz svoje ime bude sinonim za uzbudljivost i kvalitetu onih sadržaja u Gradu Samoboru koji život čine ljepšim. Misija Udruge  je uporni rad na edukaciji i promociji članova Udruge kako bi oni mogli pružiti više od onog što posjetitelji i gosti Grada Samobora očekuju.

Udruga je osnovana u listopadu 2011. godine nakon što se stvorila potreba da se do sada odrađivane građanske incijative podignu na višu razinu te da se stvori pravni temelj za provedbu i financiranje projekata. U startu Udruga je pokrenula aktivnosti u tri vrlo zanimljiva projekta: Nova sfera zdravlja, Dječji park "Samoborček" i Festival biciklizma u Samoboru. Kroz ove projekte otvorila i suradnju sa BBK Šišmiš i Udrugom likovnih umjetnika Samobor. Više o ovim projektima možete naći na našim web stranicama.

Djelatnosti udruge "Pozitiva Samobor":

  • promoviranje, poticanje i sudjelovanje u prihvatljivom gospodarenju prirodnim, kulturnim, povijesnim i gospodarskim resursima Grada Samobora, a primjenom odrednica održivog razvoja.
  • edukacija javnosti putem održavanja tribina, predavanja, seminara, radionica i izložbi u svrhu promicanja ciljeva
  • izrada i provedba studija i programa
  • osiguravanje pristupa javnosti informacijama o održivom razvoju
  • poticanje gospodarstvenih djelatnosti na principu održivog razvoja
  • priprema i izdavanje tiskanih i audiovizualnih materijala, računalnih programa i promidžbenih materijala vezanih uz djelatnosti Udruge
  • suradnja sa ostalim udrugama i organizacijama u svrhu ostvarenja ciljeva Udruge
  • ostali pogodni oblici djelovanja kao i djelatnosti kojima se stječe prihod, a u skladu s posebnim propisima u svrhu ostvarivanja ciljeva Udruge.

 

ULOGA U PROJEKTU

Pozitiva Samobor će provoditi javnu kampanju projekta putem Interneta i društvenih mreža te biti zadužena za logističku potporu nositelju. Obzirom da udruga Pozitiva Samobor ima iskustva u provedbi, realizaciji i izvještavanju sličnih projekata, njihove zadaće će se odnositi na evaluaciju, izvještavanje i logističku/ savjetodavnu podršku pri provedbi projekata. 

 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.